Εθελοντική Αιμοδοσία Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής & Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Κεντρικής Μακεδονίας

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν από κοινού σήμερα Δευτέρα 16.05.2022 Εθελοντική Αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν μεγάλη στηρίζοντας αυτή την συνδιοργάνωση, μια πρωτοβουλία που για πρώτη φορά στα χρονικά υλοποιήθηκε ταυτόχρονα από όλες τις Πρωτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Ενώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας και προσφέροντας στους συνανθρώπους μας ένα τόσο σημαντικό αγαθό για όσους το έχουν ανάγκη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που στηρίζουν εδώ και χρόνια την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης μας καθώς και τις βαθύτατες ευχαριστίες τόσο στους συνδιοργανωτές μας, την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας όσο και στο προσωπικό και τους Γιατρούς του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χαλκιδικής για την άριστη συνεργασία μας.

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής κ. Ιωάννη ΓΙΩΡΓΟ για την επίσκεψη του κατά τη διάρκεια της εθελοντικής Αιμοδοσίας, ο οποίος αναγνώρισε τη σημαντική προσπάθεια και προσφορά μας στην κοινωνία σε όλους τους τομείς.

Ως Ένωση θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε το παρόν σε κάθε ενέργεια και δράση που έχει σκοπό την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, που είναι ο πυρήνας  του λειτουργήματος το οποίο επιτελούμε καθημερινά βρισκόμενοι πάντα στο πλευρό του πολίτη.

Απάντηση