Δ. Παγίδας: “Μεγάλο άθλο η Χανιώτη – Πιο δυνατή διοίκηση στη Γ΄ και παίκτες από Χαλκιδική”

Στην εκπομπή “Primo Secondo” του “City of Primo 106.1” μίλησε ο Δημήτρης Παγίδας, μέλος στο Δ.Σ. της Χανιώτης και αδερφός του προέδρου, Αχιλλέα. 

Ο παράγοντας των “τσακαλιών” αναφέρθηκε στην ιστορική άνοδο-υπέρβαση στη Γ΄ Εθνική, για πρώτη φορά στα χρονικά, το παρθενικό “ταξίδι” και το στόχο στη νέα κατηγορία, το πλάνο στις μεταγραφές, με πρόθεση αξιοποίησης παικτών από τη Χαλκιδική, τις σκέψεις για να δίνονται τα επίσημα ματς σε Καλλιθέα (κυρίως) και Κασσάνδρα, αλλά και τη νέα διοίκηση, που πιθανό να προκύψει τη Δευτέρα και να δώσει άμεσα τη σκυτάλη στον αγωνιστικό σχεδιασμό. 

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Παγίδα:

Για τις προτεραιότητες μετά την άνοδο: “Το πρώτο βήμα είναι να γίνουν οι εκλογές τη Δευτέρα. Να βγει ένα πιο δυνατό συμβούλιο, που θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτή την κατηγορία. Πιστεύω είμαστε πολύ κοντά σε αυτό το στόχο και μετά θα δρομολογηθούν όλα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν στην ομάδα, προπονητή, οργάνωση, παίκτες, όλα. Θα ανακοινωθεί ένα σχήμα και πιστεύω οτι θα είναι πολύ δυνατό. Θα υπάρχουν άτομα που είναι από την παλιά διοίκηση και πάνω σε αυτά θα προστεθούν και καινούρια. Δε θέλω να πω κάτι παραπάνω προς το παρόν. Τη Δευτέρα θα ξέρουμε ακριβώς”.

Για το οικονομικό πλάνο για να ανταπεξέλθει η ομάδα στη Γ΄ Εθνική, όπου το φορτίο θα είναι πιο βαρύ και εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί μεγαλύτερο μπάτζετ: “Έχουμε κάνει ένα σχεδιασμό και μόλις βγει η καινούρια διοίκηση θα ξεκινήσουν να τρέχουν όλα τα θέματα”.

Για το γηπεδικό και τη νέα έδρα της Χανιώτης στα επίσημα ματς: “Καλλιθέα και Κασσάνδρα είναι τα γήπεδα που μπορούμε να έχουμε σαν έδρα, νομιμοποιημένα και με τις προϋποθέσεις να μπορεί να παίξει η ομάδα εκεί. Με εργασίες να πάρουν άδεια. Πιστεύω οτι η Καλλιθέα είναι η πρώτη επιλογή”.

Για την έναρξη σχεδιασμού και το αν εξετάζεται ο νυν προπονητής Γιώργος Καδόπουλος για τη “μετάταξη” σε θέση τεχνικού διευθυντή: “Δε μπορούμε να το πούμε με σιγουριά, γιατί δε βγήκε η διοίκηση. Τη Δευτέρα πιστεύω οτι θα δρομολογηθούν όλα. Έχει αρκετές πιθανότητες αυτό που είπατε για τον κ. Καδόπουλο”.

Για τη φιλοσοφία της Χανιώτης στις μεταγραφές και για το αν τους ενδιαφέρει η αξιοποίηση παικτών του νομού, ως μόνος εκπρόσωπος της Χαλκιδικής σε εθνικές κατηγορίες: “Το σκεπτικό είναι να αξιοποιήσουμε παίκτες από τη Χαλκιδική, έχει πολλούς παίκτες με πολύ ταλέντο και μπορούν να σταθούν στην κατηγορία. Ο προπονητής, που ακόμα δεν υπάρχει και η διοίκηση θα πάρουν τις αποφάσεις από την επόμενη εβδομάδα. Κάποιοι παίκτες που έχουμε πιστεύω οτι μπορούν να σταθούν σε αυτή την κατηγορία, αλλά τον τελευταίο λόγο θα έχει ο προπονητής που θα έρθει”.

Για το στόχο της νέας χρονιάς: “Θέλουμε να είναι ένα όμορφο ταξίδι και να έχει επαναλήψεις, να μην είναι μόνο για μια χρονιά, αλλά μακράς διαρκείας. Γρήγορη σωτηρία και να παιχτεί όμορφο ποδόσφαιρο, όπως έπαιζε η Χανιώτη φέτος”.

Για την άνοδο στα “σαλόνια” και αν την περίμεναν: “Για να είμαι ειλικρινής, από τους πρώτους αγώνες που είδα την ομάδα, εγώ το πίστευα πάρα πολύ. Είχαμε ένα αξιόλογο ρόστερ, πολύ καλούς παίκτες και χαρακτήρες, ένα πολύ καλό προπονητή και με τις προσθήκες που έγιναν τον Ιανουάριο, ήμουν σίγουρος οτι μπορούσε να κάνει το άλμα η ομάδα, από αυτό το μικρό χωριό. Και στο τέλος έγινε πραγματικότητα, είναι ένας πολύ μεγάλος άθλος, για όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν σε αυτό, με όλες τις δυσκολίες που υπήρχαν και που ανταπεξήλθαμε. Τελικά πιστεύω οτι πήραμε αυτό που αξίζαμε. Οι προσθήκες του χειμώνα βοήθησαν πολύ”.

Για το όπλο και ατού, αλλά και το που κρίθηκε η υπέρβαση: “Υπήρχε πολύ κλίμα στην ομάδα, σχεδόν όλοι είναι καλοί χαρακτήρες και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο σε ομάδες αυτών των κατηγοριών. Υπήρχε και πολύ ταλέντο, οι περισσότεροι παίκτες, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έχουν εμπειρίες, έχουν παίξει και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ήθελαν να γράψουν ιστορία και με τη δική μας την ομάδα”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: