Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στη Χαλκιδική από 13 έως 16 Ιουλίου – Δείτε τις περιοχές και τις ώρες
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Χαλκιδικής ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ για το διάστημα από τη Δευτέρα 13 έως και την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2026, στο πλαίσιο εργασιών κατασκευής και συντήρησης του δικτύου.
Οι πολίτες και οι επαγγελματίες καλούνται να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, καθώς κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξουν προσωρινές διακοπές στην ηλεκτροδότηση στις παρακάτω περιοχές:
Δευτέρα 13 Ιουλίου
07:30 – 12:00
- Παραλία Γερακινής
- Ikos Olivia
- Τρίκορφο
08:30 – 14:00
- Γερακινή
- Περιοχή Super Market Κρητικός
Τρίτη 14 Ιουλίου
08:30 – 14:00
- Ψακούδια
- Περιοχή Aiora Suites
- Villa Aiolos
- Alexandra
09:00 – 14:00
- Πευκοχώρι
- Περιοχή γύρω από τα Υλικά Οικοδομής Μπόλικα
Τετάρτη 15 Ιουλίου
07:30 – 11:30
- Άγιος Νικόλαος
- Περιοχή ΕΚΟ
- Delicatessen Butcher Shop Katsaouni
- Ελληνικά Market
- Τρανή Αμμούδα
- Λιβρόχιο
- Όρμος Παναγιάς
- Λαγονήσι
- Βουρβουρού
- Περιοχή από Βουρβουρού έως πριν τη Σάρτη
08:00 – 14:00
- Ελάνη
- Γειτονιές Β, Γ, Δ, Ε, Ζ και Η
- Οικισμός Ζαρζαβατσάκη
Πέμπτη 16 Ιουλίου
08:00 – 14:00
- Νέα Καλλικράτεια
- Περιοχή «Αριζόνες – Σαχάρα»
08:30 – 14:00
- Παραλία Γερακινής
- Περιοχή Super Market Κρητικός
Οι διακοπές πραγματοποιούνται λόγω προγραμματισμένων εργασιών κατασκευής και λειτουργίας του δικτύου ηλεκτροδότησης. Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση, καθώς η ηλεκτροδότηση ενδέχεται να αποκατασταθεί πριν από την προγραμματισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών.
Συνιστάται στους κατοίκους και τις επιχειρήσεις των περιοχών που επηρεάζονται να προγραμματίσουν έγκαιρα τις εργασίες και τις δραστηριότητές τους, ώστε να περιοριστεί η όποια αναστάτωση από τις προσωρινές διακοπές ρεύματος.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.





