Νίκος Γεωργοσούλης – Η τρίτη μεταγραφή του Απόλλων Αρναίας.

Ο Απόλλων Αρναίας ανακοίνωσε την 3η φετινή μεταγραφή του, καθώς εχθές το βράδυ ήρθε σε πλήρη συμφωνία με Νίκο Γεωργοσούλη.

Την φανέλα του ιστορικού Απόλλων θα φοράει πλέον την νέα αγωνιστική χρονιά ο 25χρονος μέσος, ο οποίος έχει όλα αυτά τα προσόντα και τις ικανότητες να βοηθήσει την ομάδα της Βόρειας Χαλκιδικής του Αντώνη Βραχνού στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με την διοίκηση να δείχνει πως με τον σωστό προγραμματισμό θα δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που θα έχει στόχο την νίκη σε κάθε παιχνίδι και την επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία.

Το νέο αυτό απόκτημα έρχεται να προστεθεί στις δυο πρώτες μεταγραφές των Αλέξη Αποστολά και Γιώργου Βραχνού, έτσι ώστε να δυναμώσει το ρόστερ της ομάδας τόσο με ποιότητα όσο και με εμπειρία.

Ο Νίκος Γεωργοσούλης έχει πολλές συμμετοχές με τις προηγούμενες ομάδες του, έχοντας αγωνιστεί στο Α.Ο Σελλάνων (2 χρόνια), Ελπίς Σαπών (1 χρόνο), Αστραπή Νέας Πολιτείας (3 χρόνια) και Δόξα Προσκυνητών (4 χρόνια).

***Στην φωτογραφία διακρίνεται να υπογράφει την συνεργασία στα γραφειά του συλλόγου, δίπλα στον Γενικό Αρχηγό της Αρναίας Σάκη Αυγέρο και στον παράγοντα της ομάδας Κάτσιο Κωνσταντίνο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: