Ο ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ !!!

“Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε σε σελίδες του διαδικτύου ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καλά τα γεγονότα αλλά και κάποιους ανθρωπους του Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ σε σχόλια τους να κατηγορούν την ομάδα μας αλλά και τον προπονητή των ακαδημιών μας ως υπαίτιους για τη μη διεξαγωγή των ημιτελικών αγώνων στην κατηγορία Κ14 ανάμεσα στις ομάδες
ΠΟ Μουδανιών-ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ!
Δεν δίναμε σημασία σε όλα αυτά μέχρι που προς έκπληξη μας σήμερα ο Π.Ο.ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ εξέδωσε ανακοίνωση που κατηγορεί ευθέως και χωρίς δισταγμό την ΕΠΣΧ,τον ΑΕΤΟ ΒΑΡΒΆΡΑΣ και τον προπονητή μας Αλβανό Γεώργιο.
Δεν κατηγορούμε ποτέ κανέναν και σεβόμαστε τον κόπο και τον χρόνο που δίνουν όλοι οι άνθρωποι του ερασιτεχνικου αλλά και του παιδικού ποδοσφαίρου!
Ως εδώ όμως κύριοι,κληθηκαμε να απαντήσουμε και θα το κάνουμε με όσο λιγότερα λόγια γίνετε.
Οι αγώνες των δύο ημιτελικών είχαν οριστεί από την ΕΠΣΧ στις ημερομηνίες 28/5 και 4/6 και ώρα 11:00.
Αρχές της πρώτης εβδομάδας ξεκίνησε η επικοινωνία των δύο προπονητών με το αίτημα για αλλαγή έδρας του πρώτου αγώνα να γίνετε εννοείται δεκτη χωρίς δεύτερη σκέψη από τον δικό μας υπεύθυνο γιατί όπως μας είπαν δεν είχαν γήπεδο.
Στην επικοινωνία για αλλαγή ημερομηνίας στην αρχή ειπώθηκε πως Σαββατοκύριακο οι γονείς δουλεύουν και δε μπορούμε να έρθουμε στη Βαρβάρα οπότε να γίνει καθημερινή,την ίδια μέρα το βράδυ με νέα επικοινωνία μας είπαν πως το Σάββατο γράφουν 6 παιδιά διαγώνισμα ξένων γλωσσών και δεν θα μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο,οπότε οι δυο υπεύθυνοι προσπάθησαν να βρουν μια λύση.
Η λύση του προπονητή του ΠΟΜ ήταν καθημερινή μόνο, είτε απόγευμα είτε πρωί,τα απογεύματα τα παιδιά του γυμνασίου έχουν φροντιστήρια,αλλα το κυριότερο βρίσκονται σε περίοδο εξετάσεων οπότε διαφορετικες υποχρεώσεις και δεν μπορούσαμε να βρεθούμε στον αγώνα.
Για τα πρωινά που είπαν ως λύση τους ενημερώσαμε πως τα 9 από τα 15 παιδιά της Κ14 είναι παιδιά του δημοτικού και της Κ12 αρα έχουν ακόμη σχολείο.
Αυτά τα επιχειρήματα βέβαια οι συγκεκριμένοι άνθρωποι του ΠΟΜ που λένε ότι σέβονται τα παιδιά τα θεώρησαν ψευδές.
Η δική μας λυση να παίξουμε Σάββατο απόγευμα(είμαστε στο βουνό ναι,αλλά όχι σε σπηλιές και γνωρίζουμε ότι αργά το μεσημέρι τα παιδιά τελειώνουν με τις εξετάσεις ξένων γλωσσών γιατί να ξέρετε,προσπαθούν και δικά μας παιδιά να μάθουν ξένες γλώσσες).
Ακομη δεν καταλάβαμε γιατί η απάντηση τους ήταν αρνητική.
Δεν μείνανε όμως εδώ..
Τη Παρασκευή κι ενώ έχουμε ετοιμάσει το γήπεδο(και όσοι γνωρίζουν χρειάζεται δουλειά) για τον αγώνα που γινόταν στην έδρα μας,μας ενημερώνουν ότι ο αγώνας θα γίνει στα Μουδανιά στις 11 00 το πρωι όπως οριζει το πρόγραμμα και σε επικοινωνία με τον προπονητή τους να μας επιβεβαιώνει ότι ναι,θα παίξουμε κανονικά.
Ε τους πιστέψαμε,βάλανε όλους τους γονείς, τους προπονητές αλλά το κυριότερο τα παιδιά μας να ταξιδέψουν χωρίς λόγο στα Μουδανιά,αφού όταν φτάσαμε εκεί δεν υπήρχε κανένα παιδάκι του ΠΟΜ και το γήπεδο είχε πολυ ψηλό χόρτο και χωρίς γραμμές,άρα γνώριζαν ότι δεν θα γίνει ο αγώνας και όπως μας ειπαν,σας φέραμε εδώ για τιμωρία και διαμαρτυρία,με μόνο τους μέλημα να μας κατηγορούν μπροστά στα παιδιά μας ότι επίτηδες δεν αλλάξαμε μέρα.
Οταν βέβαια ήρθαμε σε αντιπαράθεση αυτοί που ερχόταν σε αναληθές δικαιολογίες ήταν οι ανθρωποι του ΠΟΜ, με τη κουβέντα να τελειώνει όταν ειπώθηκε από τον προπονητή του ΠΟΜ Κ14 “όταν μιλάει ο ΠΟΜ θα κάθεστε όλοι σούζα”!
Για τον επαναληπτικό δεν θα μιλήσουμε,τουλάχιστον εδώ δεν κάναμε ταξίδι.
Αυτοί οι λίγοι άνθρωποι του ΠΟΜ που ασχολούνται με τις ακαδημίες τους δε μας σεβάστηκαν καθόλου μας κοροιδεψανε,μας βρισανε,μας κατηγόρησαν άδικα δεν άφησαν στα παιδιά των δύο ομάδων να απολαύσουν αυτό που αγαπάνε και προς έκπληξη μας βλέπουμε ότι τα ρίχνουν σ έμας ενώ μπροστά μας,ειπαν ότι έχουμε και δίκαιο!
Όσο αναφορά τις ανδρικές ομάδες που είναι κάτι ξεχωριστό από τις ακαδημίες αλλά το θιξατε κι αυτό και δε καταλάβαμε το λόγο.
Όταν χάσαμε τον αγώνα μεταξύ μας ήμασταν οι πρώτοι που σας δώσαμε συγχαρητήρια γιατί παρόλο αδιάφοροι παίξατε για την φανέλα και την ιστορία της ομάδα σας,μας κερδίσατε και μπράβο σας!
Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά είναι αυτά που το πλήρωσαν όλο αυτό χωρίς να φταίνε,τα παιδιά του ΠΟΜ γιατί δεν παίξανε και δεν διεκδίκησαν τη πρόκριση και τα δικά μας γιατί δεν παίξανε και δεν το χάρηκαν όπως αν περνούσαν σε κανονικό αγώνα!
Δεν ρίξαμε ευθύνη σε κανέναν μέχρι τώρα και ίσως γι αυτό κάποιοι βρήκαν πάτημα να κατηγορήσουν έναν άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά μας και μια ομάδα που προσπαθεί να μη λείψει τίποτα από τα παιδιά μας,όπως κάνουν πολλά άλλα χωρια του νομού μας!
Διαχωρίζουμε τη θέση μας για την ομάδα του ΠΟ Μουδανιών που είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού μας και έχει τον απόλυτο σεβασμό μας,αλλά δυστυχώς κάποιοι που ασχολούνται με τις ακαδημίες του ΠΟΜ θα πρέπει να βλέπουν και τις ακαδημίες των άλλων πιο μικρών χωριών ίσες με τη δική τους γιατί όλοι το ίδιο έργο κάνουμε για το καλό των παιδιών μας!
Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε τέτοια θέματα και δεν θέλουμε να βγάζουμε τέτοιες ανακοινώσεις ειδικά όταν αφορά τα μικρα παιδιά.
Για μας είναι ντροπή αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε το ότι μας κατηγορούν για σεβασμό στο ποδόσφαιρο κι ακόμα περισσότερο για σεβασμό στα παιδιά!”
ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: