Νέο γραμματέα και νέο Πολιτικό Συμβούλιο, εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να θέτει το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα, καθώς μέσα στον Ιούνιο αναμένεται να οριστικοποιηθούν και τα ψηφοδέλτια.

Σε εκλογικό συναγερμό έθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγή από το βήμα της κεντρικής επιτροπής του κόμματος στέλνοντας μήνυμα νίκης στις επόμενες κάλπες.

«Δεν θα κάνουμε διακοπές αυτό το καλοκαίρι, θα δώσουμε αγώνα για να είμαστε έτοιμοι το φθινόπωρο όποτε και αν γίνουν εκλογές» τόνισε.

Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. «Ο λαός έχει πείρα και γνωρίζει πολύ καλά και τι είναι Τσίπρας και Μητσοτάκης. Εμείς απαντάμε χωρίς αυτούς θα έχετε ένα καλύτερο μέλλον» πρόσθεσε.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρότεινε για νέο γραμματέα του κόμματος τον Ανδρέα Σπυρόπουλο, ενώ δεν κατατέθηκε καμία άλλη υποψηφιότητα πέραν των προτάσεων του και για το νέο πολιτικό συμβούλιο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε αναφορά και στο θέμα της μετάφρασης του αμερικανικού εγγράφου για την υπόθεση Novartis και κάλεσε το υπουργείο Εξωτερικών να δώσει άμεσα καθαρές εξηγήσεις.

«Δεν νοούνται μισόλογα, δεν νοούνται σκιές σε τόσο σοβαρά θέματα που δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου. Αν νομίζει η δεξιά και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα ανακόψουν την πορεία μας είναι γελασμένοι. ο,τι και να σχεδιάζει το παρασκήνιο αυτοί θα είναι ηττημένοι και εμείς θα είμαστε νικητές» υπογράμμισε.

Μιλώντας για τα εθνικά θέματα ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως αποτελεί εθνικό καθήκον η διεκδίκηση συνολικής ευρωπαϊκής απάντησης για εμπάργκο όπλων στην Τουρκία και στοχευμένες κυρώσεις σε πρόσωπα της κυβέρνησης Ερντογάν.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: