Προαγωγικές εξετάσεις Α.Σ. Taekwondo ¨Αριστοτέλης¨(φωτορεπορτάζ)

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αρναίας Χαλκιδικής, οι προαγωγικές εξετάσεις των αθλητών και των αθλητριών Α.Σ. Taekwondo ¨Αριστοτέλης¨, οι βραβεύσεις και οι απονομές DAN σε  αθλητές και αθλήτριες  του συλλόγου.

Η εξεταστική επιτροπή αποτελούνταν από τους: κ. Τσίνογλου Αναστάσιο, κ. Κοσμίδη Παναγιώτη, κ. Χίννο Ιωάννη και κ. Ρίζο Χριστόδουλο .

Τιμήθηκαν από τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής κ. Βαλιάνο Στυλιανό η αθλήτρια του συλλόγου και Πρωταθλήτρια Ελλάδος Περιστεριανού Ευαγγελία η οποία με τις επιτυχίες της μοριοδοτείται με 21% για την εισαγωγή της σε σχολή της Τριτοβάθμιας Εκαπίδευσης και οι πρωταθλητές-τριες Βορείου Ελλάδος: Καραγκιοζίδου Μαρίνα, Κύρου Χρυσή, Ελέζη Χριστιάνα, Ματσουκά Μαρία, Τσιάγκας Ευθύμης, Βρασταμινού Στυλιανή και Κεφαλάς Ιωακείμ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής κ. Θαλασσινός Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Νεοχωρίου Χαλκιδικής κ. Καραντώνας Δημήτριος.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν οι απονομές των  DAN στους αθλητές και στις αθλήτριες του συλλόγου: Καραντώνα Αθανάσιο 1 DAN, Καραντώνα Λευκοθέα 1 DAN, Γιαννάκη Αλέξανδρο 1 DAN, Παπαδημητρίου Αθανάσιο 1 DAN, Ματσουκά Μαρία 1 DAN, Τζεβελεκοπούλου Άννα 2 DAN, Αρβανιτίδη Δημήτριο 2 DAN και Καραγκιοζίδου Μαρίνα 3 DAN.

Έδωσαν εξετάσεις για 1 DAN οι αθλήτριες Ζαμπούνη Ελένη, Τζιτζιρίκα Σαλονικιά και  ο αθλητής Καϊσίδης Δημήτριος.

Ο Δάσκαλος κ. Κεφαλάς Αναστάσιος (6 DAN), o κ. Κεφαλάς Δημήτριος (3 DAN) και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούν τον Δήμαρχο Αριστοτέλη Χαλκιδικής κ. Βαλιάνο Στυλιανό, τον Αντιδήμαρχο κ. Θαλασσινό Γεώργιο τον Πρόεδρο του Δ.Δ. Νεοχωρίου Χαλκιδικής κ. Καραντώνα Δημήτριο, την εξεταστική επιτροπή και τους γονείς και συγχαίρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για την επιτυχία τους στις εξετάσεις των ζωνών και για τις βραβεύσεις τους.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: