Η MEGAWATT στηρίζει το Εργαστηριακό Κέντρο Πολυγύρου

“Tην Τετάρτη 29/6 βρεθήκαμε στο χώρο του Ε.Κ. Πολυγύρου και παραδώσαμε υλικό κατάλληλο προς χρήση για τα εργαστήρια Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού του σχολείου, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη μας στο σχολείο και τους μαθητές του!

Με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Χαλκιδικής, μέσω του προέδρου Στέφανου Χριστιανού, ενημερωθήκαμε για τις ανάγκες του σχολείου σε εργαστηριακό υλικό και κινητοποιηθήκαμε άμεσα για την συλλογή του απαραίτητου εξοπλισμού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κο Κακαμούκα Ανέστη, Διευθυντή Εργαστηριακού Κέντρου Πολυγύρου για την άψογη επικοινωνία και συντονισμό, καθώς και τον κο Γρέκο Κώστα, Τομεάρχη Εργαστηριακού Κέντρου Πολυγύρου και τον κο

Δέδα Κώστα, Υπεύθυνο Εργαστηριακού Κέντρου Πολυγύρου για την άμεση απόκριση και καταγραφή των αναγκών των εργαστηρίων.

Πλεον τα εργαστήρια Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής & Αυτοματισμού είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτοιμα να δεχτούν τους μαθητές από την νέα σχολική χρονιά.”

Ο κος Κυριάκου Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος της MEGAWATT A.E. , δήλωσε: “ Είμαστε περήφανοι για το έργο που επιτελεί το ΕΚ Πολυγύρου και το εκπαιδευτικό του προσωπικό, οπότε και ήταν αυτονόητη η αρωγή μας όταν αυτή χρειάστηκε. H στήριξη της τοπικής κοινότητας και των μελλοντικών επαγγελματιών του κλάδου μας, είναι στις άμεσες προτεραιότητες της MEGAWATT.”

Το Ε.Κ. Πολυγύρου λειτουργεί από το 2005 ως αυτοτελής διοικητική δομή οργάνωσης και διαχείρισης Σχολικών Εργαστηρίων τα οποία διαθέτει προς χρήση στις σχολικές μονάδες της περιοχής. Σήμερα το Ε.Κ. Πολυγύρου διαθέτει τα παρακάτω Σχολικά Εργαστήρια : Πληροφορικής, Ηλεκτρολογίας, Μηχανολογίας, Δομικών Έργων, Οικονομίας και Υγείας Πρόνοιας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: