Θαυμαστή αίσθηση της παρουσίας της Παναγίας μας στον τόπο της!!!

Χθες το βράδυ 15-8-22 κατά της 23:00!!!

Καθόμασταν μία παρέα τεσσάρων ατόμων δύο εκ των οποίων ρασοφόροι ανάμεσά τους και εγώ ο ίδιος και είχαμε συζητήσει πνευματικού περιεχομένου έξω από τον προσωρινό Ναό του προσκυνήματος πάνω στους χώρους των κατασκηνώσεων!!!

Ενώ λοιπόν ακόμη ερχόταν ελάχιστος κόσμος παρέες παρέες οι τελευταίοι να προσκυνήσουν την Παναγία και για αυτό την είχαμε ακόμη έξω!!!

Κάποια στιγμή λοιπόν αισθανθήκαμε να μας πλημμυρίζει μία ευωδιά και να τριγυρνάει γύρω μας!!! Μέχρι να το συνειδητοποιήσουμε πλησιάζουμε την εικόνα της Παναγίας μας και αυτή η απέραντη ευωδία έβγαινε από την εικόνα της κατά κύματα αυτό είχε διάρκεια σχεδόν μία ώρα!!!

Βέβαια δεν έγινε αντιληπτό μόνο από εμάς αλλά και από δύο κυρίες και από μία παρέα παιδιών που ήρθαν τα μεσάνυχτα 11:30 γυρνώντας από τη θάλασσα να προσκυνήσουν και χωρίς να τους πούμε τίποτα το κατάλαβαν από μόνοι τους!!

Η Παναγία μας δεν μας αφήνει είναι εκεί στον τόπο της που ευρέθη η εικόνα της για άλλη μία φορά παρουσιάστηκε η χάρη της για να μας πει ότι ΕΊΜΑΙ ΕΔΏ!!! Διότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια και παρόμοια άλλα γεγονότα στο χώρο του Ιερού προσκυνήματος!!!!

Εγώ προσωπικά την ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό το θαυμαστό γεγονός που με έκανε θα πάρω δύναμη και κουράγιο!!!!

Εμείς στη συνέχεια ψαλαμε το άξιον εστί τους χαιρετισμούς της Παναγίας μας και το απόδειπνο και έτσι πήραμε την Παναγία μας μέσα στο ναό στην θέση της!!!!

ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΆΣΩ ΠΟΤΈ!!!!

ΒΟΉΘΕΙΆ ΜΑΣ Η ΠΑΝΑΓΊΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΕΠΆΖΕΙ ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Πατήρ Αμφιλόχιος Χρήστος Χάϊτας — στην τοποθεσία Ιερόν Προσκύνημα Μεγάλης Παναγίας Χαλκιδικής.

Απάντηση