Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχ κ. Ιωάννη Γιώργου στη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος επισκέφτηκε σήμερα τη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων του Δήμου Πολυγύρου με αφορμή την έναρξη των εργασιών στην εθνική οδό Αγίου Προδρόμου – Αρναίας στο ύψος της “Κερασιάς” όπου και άρχισαν οι εργασίες για την αντικατάσταση του οδοστρώματος και θα ακολουθήσει η σήμανση και η νέα διαγράμμιση ενόψει και του χειμώνα.

Επίσης η επίσκεψη συνεχίστηκε στο δρόμο Ριζά – Πλατανοχώρι όπου και εκεί βρίσκεται σε εξέλιξη έργο πρόσφατης συμπληρωματικής μελέτης από την Περιφέρεια Χαλκιδικής ύψους 670.000 Ευρώ, που προέκυψε κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών.

Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη στο σημείο της κατάπτωσης και περιλαμβάνει, κατασκευή γέφυρας με την μέθοδο της τοποθέτησης τσιμεντοδοκών στο υπέδαφος και επίστρωση τσιμεντόπλακας.

Με την ολοκλήρωση του έργου η περιοχή των Ζερβοχωρίων θα αποκτήσει εύκολη και σύντομη πρόσβαση στην Εγνατία Οδό, στην Δυτική Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Το έργο κρίνεται ιδιαίτερα αναπτυξιακό για την περιοχή μας καθώς θα υπάρξει εύκολη πρόσβαση στο Βιοτεχνικό Πάρκο που βρίσκεται στο Πλατανοχώρι.

Το αρχικό έργο εντάχθηκε σε πρόγραμμα χρηματοδότησης και κατασκευής, όταν ήταν Νομάρχης Χαλκιδικής ο σημερινός Δήμαρχός μας Αστέριος Ζωγράφος

τον ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό, καθώς επίσης ευχαριστούμε θερμά και τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, τον κο. Ιωάννης Γιώργος για την προσπάθεια που κατέβαλε όλο το προηγούμενο διάστημα, να ολοκληρωθεί το έργο, δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Κομπόγιαννος παρουσία Δημοτικών Συμβούλων Χρήστος Φυλαχτός Προέδρων Τοπικών Διαμερισμάτων και κατοίκων των Ζερβοχωρίων.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: