Καλλικράτεια: Του επιτέθηκε αγέλη αδέσποτων και τον έριξε από το ποδήλατο- Σοβαρό το πρόβλημα στην περιοχή

Επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων, την ώρα που έκανε βόλτα με το ποδήλατό του, στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής, δέχθηκε χθες ο ιδιοκτήτης του παραδοσιακού ραδιοφώνου Studio 3 Απόστολος Φίλης.
Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σε διάφορα σημεία του σώματός του, κάλεσε αμέσως την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν, μάλιστα, πως το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι πάρα πολύ σοβαρό και ζητούν από το Δήμο να το επιλύσει άμεσα.

(Ο κ. Απ. Φίλης μετά την πτώση από το ποδήλατό του, που προκάλεσε η επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων)

«Φιλαράκια καλό ξημέρωμα
Η αποψινή βόλτα με το ποδήλατο μου βγήκε ξινή. Καμιά εξακοσαριά μέτρα από το σπίτι δέχθηκα επίθεση από αγέλη 7 αδέσποτων σκύλων τύπου καφκάσια μεγαλόσωμα όρμησαν πάνω στο ποδήλατο με σαβούρδισαν κάτω στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να γδαρθώ στα χέρια πόδια πλευρά και μεγάλο τραύμα στο μέτωπο όπως βλέπετε και στην φώτο το καλό είναι δεν έχασα την ψυχραιμία μου σηκώθηκα με τα αίματα να τρέχουν από παντού και τα φώναξα
Με αποτέλεσμα δεν με δάγκωσαν όταν ήμουν πεσμένος κάτω.
Φυσικά και κάλεσα πρώτα την αστυνομία της Καλλικράτεια τους είπα ότι είμαι τραυματισμένος και προς τιμή οι αστυνομικοί ήρθαν σε χρόνο ρεκόρ κατέγραψαν επιτόπου το περιστατικό φωτογράφισαν το κοπάδι των αδέσποτων και τα δοχεία εκεί που έρχεται μια φιλοζωική και τα ταΐζει με αποτέλεσμα τα σκυλιά κάναν το σημείο εκείνο του δρόμου λημέρι τους και να επιτίθενται σε όποιον περάσει ακόμα και στους αστυνομικούς που δεν τολμούσαν να βγουν από το αμάξι.
Με δικιά μου πρωτοβουλία πήγα στο κέντρο υγείας της Καλλικράτειας για να επουλώσουν τα τραύματα και μου σύστησαν να πάω στο νοσοκομείο του Πολυγύρου. δεν πήγα με την δική μου θέληση και πήγα απέναντι στο τμήμα της αστυνομίας όπου υπέβαλα μήνυση κατά πάντως υπεύθυνου και λόγω των πολλών τραυμάτων μου εξέδωσαν και εντολή ιατροδικαστικής εξέτασης βαθιές εκδορές και βάλε.
Ελπίζω όλα να πάνε καλά να επουλωθούν τα τραύματα και να επανέλθω στις δραστηριότητες μου ενώ το θέμα από πλευράς ευθυνών έχει πάρει το δρόμο του
Η αποψινή μου εικόνα μην το συζητάτε».

infonews24.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: