Ξεκινάει η Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου

Σας Περιμένουμε ! Ξεκινάμε τη Σχολή Διαιτησίας την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 4.30 το απόγευμα με υγεία , χαμόγελα & χιούμορ στις αίθουσες διδασκαλίας της ΕΠΣΧαλκιδικής και του ΣΔΠ Χαλκιδικής ! Αίτηση συμμετοχής ως τις 21/11/2022 ! ΕΛΑ και ΓΙΝΕ και ΕΣΎ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ! Έλα στη Διαιτητική μας Παρέα !

Από την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Χ., σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χαλκιδικής (Σ.Δ.Π.Χ.), λειτουργεί σύγχρονη Σχολή Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών.

Δικαίωμα να καταθέσουν τη σχετική αίτηση έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 2007 (15 ετών) μέχρι το έτος 1987 (35 χρόνων) και είναι απόφοιτοι, τουλάχιστον, τρίτης τάξης γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής.

Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο Βασίλης Ράπτης Εθνικός Εκπαιδευτής Διαιτησίας 3ης κατηγορίας και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χαλκιδικής.

Όσοι και Όσες ενδιαφέρονται (γυναίκες και άντρες υποψήφιοι διαιτητές) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση ! Τα δικαιολογητικά που αναφέρονται μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τα καταθέτουν κατά την διάρκεια της φοίτησής τους στη σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου !

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

1. ΄Εντυπα πράξης συναίνεσης για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων προς την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής θεωρημένα για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα ή από το gov.gr. Σε περίπτωση που επιλεγεί η πλατφόρμα gov.gr, οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν μαζί με το έντυπο της πράξης συναίνεσης για τα προσωπικά τους δεδομένα και υπεύθυνη δήλωση προς την Ε.Π.Σ.Χ., όπου βεβαιώνουν ότι «τα στοιχεία που αναφέρονται στο έντυπο της πράξης συναίνεσης για την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων είναι αληθή και συναινώ στην επεξεργασία τους από την Ε.Π.Ο., την Ε.Π.Σ.Χ. και τον Σ.Δ.Π.Χ.».

2. Πιστοποιητικό γέννησης προσφάτου έκδοσης (δύναται να εκδοθεί και από το gov.gr).

3. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

4. Αντίγραφο ποινικού μητρώου προσφάτου έκδοσης (μπορεί να εκδοθεί και από το gov.gr ή να ζητηθεί από τα Δικαστήρια ή από ΚΕΠ, με την επισήμανση ότι είναι για την διαιτησία ποδοσφαίρου).

5. Αντίγραφο ή βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον γυμνασίου ή άλλης ισότιμης σχολής).

6. Ιατρικές γνωματεύσεις από καρδιολόγο και οφθαλμίατρο, προσφάτου εκδόσεως (από δημόσια Νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία). Επισημαίνεται ότι οι ιατρικές εξετάσεις μπορούν να δοθούν στους υπεύθυνους της σχολής μέχρι της λήξη της.

Για τους αλλοδαπούς απαιτούνται επιπρόσθετα τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. κατάθεση άδειας παραμονής ή βεβαίωση κατάθεσης έκδοσης/ανανέωσης άδειας παραμονής, επικυρωμένη για τη γνησιότητάς της από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, και

β. φωτοτυπία διαβατηρίου της χώρας προέλευσής τους, επικυρωμένο από δικηγόρο για τη γνησιότητά του.

Τα μαθήματα και όλα τα διαδικαστικά είναι εντελώς δωρεάν!

Η σχολή ξεκινάει την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16 .00 μμ και τα μαθήματά της θα πραγματοποιούνται στις αίθουσες διδασκαλίας της ΕΠΣΧαλκιδικής και του ΣΔΠΧαλκιδικής στην οδό Αλ. Παπαδιαμάντη 2 στον Πολύγυρο !

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στέλνουν μήνυμα στις διευθύνσεις epshalkidikis@yahoo.gr , Ed_epsx@outlook.com , sdphalk@gmail.com ! και στα τηλέφωνα. 6982446888 , 2371022609 , 6948362392 !

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: