Κέλι ΛεΜπροκ: Το sεx symbol που έγινε ερημίτης

Τη δεκαετία του 1980 ήταν το απόλυτο star symbol. Οι αίθουσες γέμισαν αν στην αφίσα της ταινίας υπήρχε το όνομά της. Η Κέλι Λεμπρόκ όμως από τα φώτα και τους προβολείς του Χόλιγουντ σε μια νύχτα έγινε ερημίτης και φυσιολάτρης.

Έγραψε ιστορία με την ερμηνεία της στη ταινία “Woman in Red”. Έγινε ο πόθος όλων των ανδρών και τα στούντιο ήθελαν την υπογραφή της για να είναι η πρωταγωνίστριες στις επόμενες ταινίες.

about:blank

Για χρόνια έβγαινε η πιο σeξι γυναίκα στον πλανήτη. Μετά από ένα μικρό διάλλειμα γυρνάει στην μεγάλη οθόνη, στο πλευρό του συζύγου της Στίβεν Σιγκάλ, στο “Hard to Kill”.

Όμως ξαφνικά και ενώ ήταν περιζήτητη εξαφανίστηκε, έφυγε από το Λος Άντζελες και πήγε να ζήσει σε μια φάρμα, στην αγροτική Καλιφόρνια.

Ο λόγος ήταν το επώδυνο διαζύγιο με τον Στίβεν Σιγκάλ, και τα tabloids που την κυνηγούσαν για λεπτομέρειες από τον γάμο τους.

Για να προστατεύσει την ίδια, αλλά πολύ περισσότερο τα παιδιά της, πήρε την απόφαση να αφήσει τον τρόπο ζωής που είχε και να ασχοληθεί με τη φύση.

 “Δεν είχα καμία απολύτως αυτοεκτίμηση. Μισούσα τον εαυτό μου. Αποφάσισα να αλλάξω την παλιά μου ζωή στο Μπέβερλι Χιλς με μια νέα στη Σάντα Μπάρμπαρα”.

“Καλλιεργώ όλα τα λαχανικά μου και φτιάχνω μόνη μου το τυρί και το γιαούρτι μου. Το να δουλεύω τη γη με πλήρες ωράριο με κρατάει τόσο σε φόρμα που δεν έχω γυμναστεί εδώ και επτά χρόνια. Καθαρίζω μόνη μου την πισίνα, βγάζω τα γουρούνια και τα άλογα. Μερικές φορές κοιμάμαι τρεις νύχτες στη σειρά έξω χωρίς σκηνή, ακριβώς κάτω από τα αστέρια. Μόνο εγώ και το άλογό μου. Με φέρνει πιο κοντά στη γη.”

Απάντηση