Ο Ιωακείμ (Κίμων) Σγούρος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην ”ΟΜΟΦΩΝΙΑ” και τον Στέλιο Βαλιάνο

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο νυν Δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές του Οκτώβρη με την παράταξη Ομοφωνία !

Ως νέος άνθρωπος και ως γέννημα θρέμμα αυτού του τόπου, μοιράζομαι τις ίδιες ανησυχίες μαζί σας, τους ίδιους προβληματισμούς. Πιστεύω στο καλό, πιστεύω στη συλλογική προσπάθεια, έχω όρεξη να δουλέψω για τον τόπο μας!

Σας κοιτάω, λοιπόν, στα μάτια και θέτω τον εαυτό μου στη διάθεσή σας, με την ελπίδα να μου δώσετε την ευκαιρία να αγωνιστώ κι εγώ από το δικό μου μετερίζι για το καλύτερο αύριο που αρμόζει σ’ εμάς και στα παιδιά μας. Για όσους δεν με γνωρίζουν ονομάζομαι Ιωακείμ Σγούρος του Αγγέλου, γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Μεγάλη Παναγία.

Από το 2005 έως το 2015 ήμουν ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης. Από το 2018 έως και σήμερα εργάζομαι ως μεταλλωρύχος. Από το 2022 είμαι παντρεμένος με τη δικηγόρο Κομνηνή Καραμπούκα -Σιμιγδάλη και έχουμε ένα μωράκι 6 μηνών. !

Απάντηση