Το χρυσό κορίτσι της βιομηχανίας ποpνό που εξαφανίστηκε χωρίς να ξερεί κανείς που είναι

Η δεκατία του 1970, θεωρείται η χρυσή εποχή για τις αισθησιακές ταινίες. Οι νόμοι χαλαρώνουν και το κοινό διψά για ερωtικό σινεμά και περιοδικά με γuμνές γυναίκες.

Είναι τόσα τα χρήματα που βγάζουν, που στο παιχνίδι εμπλέκεται πλέον και η μαφία

Πρωταγωνίστριες είναι συνήθως κορίτσια νέα που είτε δούλευαν στο χώρο της πορνείας, είτε είχαν φύγει από το σπιτι του και κυνηγούσαν το όνειρό τους, στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Οι δύο ταινίες που έσπασαν τα ταμεία ήταν το «Το Βαθύ Λαρύγγι» με την Λίντα Λάβλεϊς, και το «Debbie Does Dallas» με τη Μπάμπι Γουντς.

Παραγωγός της ταινίας με τη Μπάμπι ήταν ένας περιβόητος μαφιόζος, η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που αμέσως γυρίστηκαν και δύο σίκουελ.

Όμως ενώ η Μπάμπι γίνεται είδωλο σε μια νύχτα, αμέσως μετά τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας, εξαφανίζεται από παντού,

Κανείς απο το κοντινό της περιβάλλον δεν είχε τη παραμικρή πληροφορία για το που βρίσκεται.

Η Μπάμπι δήλωνε στο φιλικό της περιβάλλον πως δεν άντεχε την κριτική από την οικογένεια της και τον κόσμο στο δρόμο που ήταν επικριτικός και μαζί της

Τα δύο επικράτέστερα σενάρια είναι 1ον πως πέθανε από υπερβολική δόση, λόγω της κατάθλιψης με την οποία πάλευε, και δεύτερον, που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να έχει συμβεί, είναι ότι άλλαξε τρόπο ζωής και όνομα και ζούσε στην Αιόβα. Μάλιστα λένε πως παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά.

Απάντηση