Διακοπές ρεύματος σε Μουδανιά και Πολύγυρο σήμερα 30 Απριλίου
Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης πραγματοποιούνται σήμερα, Πέμπτη 30 Απριλίου 2026, σε περιοχές των Δήμων Νέας Προποντίδας και Πολύγυρος, στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης και κατασκευών στο δίκτυο.
Συγκεκριμένα, από τις 08:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, διακοπή ρεύματος καταγράφεται στη Δημοτική Κοινότητα Μουδανιών, καθώς και στις τοπικές κοινότητες Αγίου Μάμα και Ποτίδαιας. Οι εργασίες αφορούν το τμήμα από την έξοδο των Νέων Μουδανιών έως και τη διώρυγα της Νέας Ποτίδαιας, καλύπτοντας περιοχές δεξιά και αριστερά του οδικού άξονα.
Παράλληλα, από τις 09:00 έως τις 14:00, διακοπή ηλεκτροδότησης σημειώνεται και στην παραλία Γερακινής, στον Δήμο Πολυγύρου, λόγω εργασιών κατασκευής στο δίκτυο.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν στους πολίτες να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά τη διάρκεια των διακοπών, ενώ επισημαίνεται ότι η ηλεκτροδότηση ενδέχεται να αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο, εφόσον ολοκληρωθούν οι εργασίες.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.






