Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 LIVE τα αποτελέσματα

Σε πραγματικό χρόνο θα μεταδίδει το ΕΡΓΟΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ τα αποτελέσματα των δημοτικών και- νομαρχιακών εκλογών 2023. Στο ειδικό αφιέρωμα του ΕΡΓΟΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ οι αναγνώστες θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα σε όλους τους δήμους αλλά και όλες τις περιφέρειες της χώρας σε πραγματικό χρόνο αποκλειστικά ρεπορτάζ και συνέντευξη υποψηφίων

Ως προς το διαδικαστικό τμήμα της συλλογής των αποτελεσμάτων από τα εκλογικά κέντρα, αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, για την ενημέρωση της κοινής γνώμης για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας, κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι οφείλουν να μεταδίδουν στο υπουργείο Εσωτερικών τον αριθμό των ψηφισάντων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής (8/10) αναμένονται οι πρώτες εκτιμήσεις των εκλογικών αποτελεσμάτων για τις 13 Περιφέρειες της χώρας και τους 6 μεγαλύτερους δήμους. Αυτός είναι ο στόχος που έχουν θέσει τα αρμόδια στελέχη της Singular Logic, της εταιρείας που τα τελευταία 42 χρόνια έχει την ευθύνη της συνολικής διαχείρισης του έργου της συγκέντρωσης και μετάδοσης των αυριανών εκλογικών αποτελεσμάτων, για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών.

Απάντηση