Στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο ο Βασίλης Καρράς -Στη μονάδα αυξημένης φροντίδας

Τις τελευταίες ώρες ο σπουδαίος τραγουδιστής δίνει γενναία μάχη για τη ζωή του.

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Βασίλης Καρράς, του οποίου η υγεία παρουσίασε επιδείνωση τις τελευταίες μέρες και ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να μπει ξανά στο νοσοκομείο.

Από εκείνη την ώρα ο Βασίλης Καρράς παραμένει σταθερά αισιόδοξος και σε πλήρη διαύγεια. Σε μια δυσκολη μάχη που βρίσκεται σε εξέλιξη και δίνει αποφασιστικά ο γνωστός τραγουδιστεί, ακολουθεί κατά γράμμα όσα τον έχουν συμβουλεύσει οι γιατροί.

«Μια δύσκολη μάχη, πολύ δύσκολη, δίνει ο Βασίλης Καρράς. Το ξέρετε, είναι καιρός τώρα που το ακούμε και ο πολύ γνωστός τραγουδιστής δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη. Βρίσκεται στο διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μάλιστα μαθαίνω ότι και σήμερα κάτι θα γίνει με το αίμα του και τα λοιπά. Μάχη που όλοι εύχονται να την κερδίσει όσο και αν φαίνεται, πραγματικά, πολύ δύσκολο» τόνισε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA

Ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, στη μονάδα αυξημένης φροντίδας. Με τη σύζυγο κι την μονάκριβη κόρη διαρκώς στο πλευρό του. Με στενούς φίλους και συναδέλφους να τις ρωτούν καθημερινά για την πορεία της υγείας του καλλιτέχνη.

Ο Ζαφείρης Μελάς δήλωσε: «ο Θεός να τον έχει καλά, να είναι υγιής, να βγει και να ξανάρθει πάλι κοντά μας. Μίλησα χθες με την γυναίκα του και μου είπε ότι είναι καλά. Είναι ανησυχητικό αλλά δεν ξέρουμε ακόμα. Θα δούμε. Ο Θεός είναι μεγάλος, δεν ξέρω. Η οικογένεια λέει ότι είναι καλά. Δεν υπάρχουν λόγια.».

Οι γιατροί περιμένουν τα αποτελέσματα μιας σειράς εξετάσεων που έκανε ο Βασίλης Καρράς στις αρχές της εβδομάδας για να αποφασίσουν αν κι πότε θα του δοθεί εξιτήριο. Ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στο σπίτι και πιο ενεργά στη δουλειά που τον έκανε γνωστό σε ολόκληρη τη χώρα.

Απάντηση