Χαλκιδική: Σύλληψη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Πυροβόλησε γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο

Η σύλληψη για απόπειρα δολοφονίας στη Χαλκιδική ήρθε ένα και πλέον μήνα μετά τους πυροβολισμούς μέσα σε αυτοκίνητο. Τι βρέθηκε στο σπίτι του δράστη…

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, συνελήφθη ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Χαλκιδικής, για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας, την 14η Σεπτεμβρίου 2023 σε περιοχή της Χαλκιδικής, πυροβόλησε γυναίκα μέσα σε αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη στις 24 Οκτωβρίου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε 4 οικίες που χρησιμοποιούσε σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Ξάνθης και της Χαλκιδικής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 10 πιστόλια, 7 γεμιστήρες και 5 κάννες πιστολιών, 276 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 12 βαλιτσάκια μεταφοράς όπλων, 1 σουγιάς και 1 σπρέι πιπεριού,ανταλλακτικά, εξαρτήματα και εργαλεία που χρησιμοποιούσε για τη συναρμολόγηση και παραποίηση των όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Χαλκιδικής.

Απάντηση