Καταχειροκροτήθηκε ο Κασσελάκης όταν μπήκε να παρακολουθήσει θεατρική παράσταση στη Χαλκιδική

Τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής επισκέφτηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από την τομεάρχη Πολιτισμού Κυριακή Μαλαμά, για να παρακολουθήσει στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης το θεατρικό έργο «Ροζ Μολότοφ», των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Σούρλα, που ανεβαίνει από την Θεατρική Ομάδα «ΠεριΕργων» του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναγία Κορυφινή.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ όταν μπήκε στο θέατρο καταχειροκροτήθηκε από τους υπόλοιπους θεατές.

Ο Στέφανος Κασσελάκης  στη συνέχεια, με ανάρτησή του στα social media αναφέρθηκε στη διήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι βρίσκεται «όχι στην πόλη που είδαμε το Σάββατο στην Αριστοτέλους», αλλά «στο σταυροδρόμι των λαών, των πολιτισμών, στην πόλη της Τέχνης».

Επισκέφθηκα τους χώρους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Το Μουσείο Κινηματογράφου, το Μουσείο Φωτογραφίας, την εικαστική εγκατάσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου, τους χώρους της αγοράς και τα γραφεία των εργαζομένων του φορέα.

Παρακολούθησα ντοκιμαντέρ του 26ου διεθνούς φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, συνομίλησα με τους ανθρώπους του.

Για εμάς ο πολιτισμός είναι η ψυχή μας. Δεν είναι απλώς χρώματα στη γκρίζα καθημερινότητα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε:

«Κρατάω μια σκέψη για το τέλος. Τα παιδιά που γνώρισα στον “Φάρο του κόσμου” που, με τη βοήθεια του πατέρα Αθηναγόρα και δεκάδων εθελοντών, άλλαξαν τη ζωή τους. Παιδιά που η μοίρα τους ήθελε να μην πάνε σχολείο, να μη σπουδάσουν, να μην ενταχθούν στην κοινωνία, κι όμως τα ίδια άλλαξαν την τύχη τους.

Αυτή είναι η Ελλάδα που μας αξίζει».

Απάντηση