Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα Τετάρτη στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Κλειστή θα παραμείνει σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου από τις 11 το βράδυ έως τις 5 το πρωί της Πέμπτης 21ης Μαρτίου η περιφερειακή οδός και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Η κυκλοφορία θα διακοπεί από τον ανισόπεδο κόμβο Νεάπολης (κ6) έως και τον ανισόπεδο κόμβο Τριανδρίας (Κ8).  

 Συγκεκριμένα θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος του Α/Κ Νεάπολης. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, στο ύψος του Α/Κ Κ6 (Νεάπολης) θα εκτρέπεται στον κλάδο εξόδου προς Νεάπολη και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται από τον αστικό ιστό και δια μέσω του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας) θα επανέρχεται στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης με ρεύμα πορείας προς τα ανατολικά. Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από το ύψος του Α/Κ Κ8 (Τριανδρίας). Η κυκλοφορία των οχημάτων στην ανατολική εσωτερική  περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, στο ύψος του Κ9 – Κ8 Α/Κ Τούμπας – Τριανδρίας θα εκτρέπεται στον κλάδο εξόδου προς Τούμπα – Τριανδρία και μέσω κατάλληλης σήμανσης θα διεξάγεται από τον αστικό ιστό.

Η τροχαία Θεσσαλονίκης παρακαλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Απάντηση