Προφυλακίστηκε πρώην αστυνομικός για διακίνηση ναρκωτικών στη Χαλκιδική
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο πρώην αστυνομικός, που κατηγορείται για τη διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης, μετά την απολογία του στην εισαγγελία Πολυγύρου. Ο πυροσβέστης, που είχε συλληφθεί μαζί του αφέθηκε ελεύθερος.
Το κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών για να καλύψει τη δράση του χρησιμοποιούσε κωδικοποιημένες λέξεις για τα ναρκωτικά όπως «παντελόνι» ή «πράγμα».
Η σύλληψη του πρώην αστυνομικού και του υπαρχιπυροσβέστη έγινε έξω από παραλιακό κέντρο της Χαλκιδικής, μετά από μεταξύ τους συνάντηση. Πάνω στον πρώην αστυνομικό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 41,55 γραμμάρια κοκαΐνης ενώ ο πυροσβέστης συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του 1,87 γραμμάρια.
Οι κατηγορίες, που αντιμετωπίζουν οι συλληφθέντες είναι σύσταση συμμορίας παράβαση του νόμου για ναρκωτικά.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.




