Μαχητές Σημάντρων: Χρυσό και χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του Α.Σ. Μαχητές Σημάντρων για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών TAE KWON DO ITF.
Η Εδιάρογλου Σμαράγδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μαζί το «εισιτήριο» για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ταλίν της Εσθονίας, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα τον Απρίλιο.
Η Τοκμακίδου Φανή κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στις μάχες νέων γυναικών.
Οι αθλητές του Α.Σ. Μαχητές Σημάντρων μας γεμίζουν υπερηφάνεια με τις επιτυχίες τους και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις προσπάθειές τους.



To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.