1ο Ιστορικό Ράλι ΔΕΘ- Από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής
Το πρώτο ιστορικό Ράλι ΔΕΘ με αυτοκίνητα αντίκες, διοργανώνει αυτό το Σαββατοκύριακο (4 και 5 Οκτωβρίου) η Ελληνική Λέσχη Ιστορικών και Κλασικών Οχημάτων Μακεδονίας (ΕΛΙΚΟΜ).
Η εκκίνηση δόθηκε από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Στέλιου Αγγελούδη.
Τα αυτοκίνητα, αφού ακολούθησαν τη διαδρομή Σάνη- Κασσάνδρα- Καλλιθέα, έχουν προορισμό την Κρυοπηγή για τις απονομές των νικητών.
Είναι ο πρώτος αγώνας που διοργανώνεται από την ΕΛΙΚΟΜ που στόχο έχει να γίνει θεσμός, και να γίνεται κάθε χρόνο μετά την ολοκλήρωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.