Χαλκιδική: Διακοπές κυκλοφορίας λόγω κακοκαιρίας
Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων σε σημεία του οδικού δικτύου νομών της Κεντρικής Μακεδονίας, σημειώνεται τα τελευταία λεπτά, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης.
Τα σημεία ανά νομό είναι τα εξής:
Χαλκιδική
▪️ στη δημοτική οδό Ορμύλιας-Βατοπεδίου και
▪️ στο 1 χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Ορμύλιας-Βραστάμων.
Κιλκίς
▪️στην παλαιά εθνική οδό Ευζώνων – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, στο ύψος του Πολυκάστρου (συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου με Πάικου). Εξαιρούνται τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό τα χωριά Λιμνότοπο, Άσπρο και Αξιοχώρι).https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgadpkmakedonias%2Fposts%2Fpfbid0wrfnBDLQV6J1Bb86vWuxMsWcpZEyCpDCPAShSnHTmrVo8nZXLc2atXhJPkmKz6cDl&show_text=true&width=500
Σέρρες
▪️ στην επαρχιακή οδό Σιδηροκάστρου – Καρυδοχωρίου, για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων. Ανάσχεση των βαρέων οχημάτων θα πραγματοποιείται στην διασταύρωση επαρχιακής οδού Σιδηροκάστρου – Καρυδοχωρίου με επαρχιακή οδό Σιδηροκάστρου – Χαρωπού.
▪️ στην «κοιλάδα» Σιδηροκάστρου μεταξύ γέφυρας Σταυρού και γέφυρας Βαροσίου, για όλα τα οχήματα και τους πεζούς. Η ανάσχεση της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται πριν από τις γέφυρες.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







