Μήνυμα του Δημάρχου Πολυγύρου Γιώργου Εμμανουήλ προς τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων
Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Πολυγύρου Γιώργος Εμμανουήλ απευθύνει μήνυμα στήριξης και εμψύχωσης προς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν τη δική τους σημαντική μάχη για το μέλλον και τα όνειρά τους.
Αγαπημένα μας παιδιά,
Οι ημέρες των Πανελλαδικών είναι γεμάτες αγωνία, κόπο και όνειρα. Ύστερα από χρόνια προσπάθειας, φτάσατε σε μια σημαντική στιγμή της ζωής σας και αξίζετε ήδη ένα μεγάλο «μπράβο» για τη δύναμη και την επιμονή που δείξατε.
Να μπείτε στις αίθουσες με πίστη στον εαυτό σας και καθαρό μυαλό. Κανένα γραπτό δεν μπορεί να χωρέσει την αξία, τον χαρακτήρα και τα όνειρά σας. Οι εξετάσεις είναι μόνο ένας σταθμός και όχι ο προορισμός της ζωής σας.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δικαιωθούν οι κόποι σας και να ανοίξει μπροστά σας ο δρόμος που ονειρεύεστε. Να θυμάστε πως, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, σημασία έχει να συνεχίζετε να παλεύετε με αξιοπρέπεια, ελπίδα και χαμόγελο.
Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλες και όλους!






