Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ
Τον Πρόεδρο του Τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Ηλία Ευαγγέλου υπεδέχθη στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Αρναία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, σήμερα Δευτέρα 8η Δεκεμβρίου 2025.
Τον εκλεκτό επισκέπτη συνόδευε ο διδάσκων στην Θεολογική Σχολή Παν. Αρχιμ. π. Δημήτριος Μπίκας, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τον εύανδρο Στανό.
Με τους υψηλούς επισκέπτες ο Σεβασμιώτατος συζήτησε εκτενώς Εκκλησιαστικά και Θεολογικά θέματα, καθώς και θέματα αφορώντα στη Διοίκηση και στις πρωτοβουλίες της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού και του Πανεπιστημίου.
Κοινή διαπίστωση και των δύο πλευρών ήταν ότι περισσότερο από ποτέ απαιτείται σήμερα η συνεργασία της Ακαδημαϊκής Θεολογίας με την Εκκλησία, την οποία οι Θεοκογικές μας Σχολές διακονούν με τον καλύτερο τρόπο.



To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.





