Κοιτάμε πρώτα τα του οίκου μας κ. Μπόικο Μπορίσοφ
«Σοβαρό λάθος» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, κ. Μπόικο Μπορίσοφ τις ερμηνείες, ότι οι αποφάσεις των Ευρωπαίων ηγετών για κούρεμα εκατό δισεκατομμυρίων ευρώ από το σύνολο του ελληνικού χρέος, στο πλαίσιο των μέτρων σταθεροποίησης της ευρωζώνης, αποτελούν μεγάλο «δώρο» για την Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), όπως υποστήριξε ο συντάκτης κ. Βίκτορ Νικολάεφ και παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του καναλιού BTV.
στην εκπομπή και παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τα αποτελέσματα των πρόσφατων προεδρικών και δημοτικών εκλογών στη Βουλγαρία και για τα μετεκλογικά σχέδια του κυβερνώντος κόμματος, κύριος πολιτικός στόχος του οποίου είναι να κερδίσει τις κοινοβουλευτικές εκλογές στο 2013.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.





