Κίνδυνος τιμωρίας για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό

Εννέα ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας κλήθηκαν σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη από το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής. Ανάμεσά τους και οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός με το κατηγορητήριο να είναι αρκετά βαρύ και για τους δύο. Ιδιαίτερα μετά την πειθαρχική δίωξη που τους άσκησαν οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της
ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος και Μανόλης Αντωνακάκης, για τα επεισόδια των οπαδών τους στα παιχνίδια της 8ης και 9ης ημέρας με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ αντίστοιχα. 

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας αναφέρει: 

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 10/11/2011 και ώρα 12:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 8η και 9η αγωνιστική. Αναλυτικά: 

8η αγωνιστική 

ΠΑΕ ΑΕΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ Αρης. 

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς επίσης και της υπ’ αριθ. πρωτ. 35134/2011 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα. 

9η αγωνιστική 

ΠΑΕ Άρης, Δ. Τσακίρης (φροντιστής): Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά του κ. Δ. Τσακίρη στον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ Ολυμπιακός. 

ΠΑΕ Αστ. Τρίπολης: Διότι: «Μετά το 70΄λεπτό του αγώνα βρέθηκαν (2) δύο μπάλες εντός του αγωνιστικού χώρου που πέταξαν τα ball boys της εγκαλουμένης με σκοπό την καθυστέρηση του αγώνα. Το ανωτέρω περιστατικό επαναλήφθηκε τέσσερις φορές» στον αγώνα ΠΑΕ Αστ. Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς και της υπ’ αριθ. πρωτ. 36117/2011 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα. 

ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ ΟΦΗ. 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: