προκαλεί η γαλλική Liberation τούς έλληνες

<<όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια είναι η απάντησή μας στην Liberation για τα κάτωθι δημοσιεύματα >>


Απαξιωτικό, υβριστικό και ταπεινωτικό για 


τους Έλληνες είναι το νέο δημοσίευμα της 


Liberation στο οποίο χαρακτηρίζονται ως 


τεμπέληδες, απατεώνες, διεφθαρμένοι και… 


gay!


«Ειλικρινά κάναμε
πολύ καλά που ταπεινώσαμε τους Έλληνες στην G20 στις Κάννες… αυτούς τουςτεμπέληδες, τους απατεώνες που τρώνε φέτα! (Ξεχνά ότι οι Γάλλοι έχουν αναγάγει την μούχλα σε διατροφικό στυλ)


Εκεί κάτω η εξαπάτηση είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, τόσο για τους φτωχούς όσο και για τους πλούσιους. Μόνο το 2% των πισίνων έχουν δηλωθεί στις ακριβές περιοχές της Αθήνας. Το να ποδοπατούν τους θεσμούς είναι η δεύτερη φύση των Ελλήνων. (γιατί προφανώς αγνοεί ότι στην Ελλάδα τα σπίτια δεν λέγονται au bord de l eau που για τους Γάλλους σημαίνει σπίτι με νερό αλλά για τους υπόλοιπους κάτι άλλο).

Ο Έλληνας δεν είναι μόνο απατεώνας αλλά και διεφθαρμένος και κυρίως ομοφυλόφιλος. Μόνο αυτήν την χρονιά οι γεννήσεις στην Μύκονο μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού. Φανταστείτε ένα νησί που κατοικείται από 600 gay που αποφεύγουν να πληρώσουν. Αυτούς τους πληρώνουμε εμείς!» σημειώνει ο αρθρογράφος Stephane Guillon (που μάλλον δεν έχει περάσει από την Μονμάρτη και την Πλατεία Πιγκάλ…) 

Το δημοσίευμα αναφέρεται και στο γεγονός ότι η «ελληνική κυβέρνηση έχει καταβάλλει 8.000.000.000 ευρώ σε συνταξιούχους που έχουν ήδη πεθάνει.» «Φαίνεται ότι ακόμη και οι νεκροί επωφελούνται από το σύστημα».

Στην συνέχεια υπογραμμίζεται ότι «Ο Σαρκοζί και η Μέρκελ καλά έκαναν που ταπείνωσαν τον Παπανδρέου για να του δείξουν ποιος είναι ο αρχηγός και ποιος διατάζει. Γιατί σε εκείνους αρέσει η πειθαρχία.» (Του διαφεύγει ότι ο ελληνικός λαός έχει επιδείξει σε όλη την ιστορική διαδρομή του πράξεις αντίστασης στους ισχυρούς και δεν είναι ο λαός του pourquois. Και για την Αθήνα δεν ισχύει το γνωστό ανέκδοτο για τις μεγάλες λεωφόρους του Παρισιού για τις οποίες ακόμα και Γάλλοι λένε ότι φτιάχτηκαν μεγάλες για να παρελαύνουν άνετα τα γερμανικά στρατεύματα.)

Τέλος το άρθρο αναφέρεται απαξιωτικά στους πολιτικούς της Ελλάδας…

«Γιώργος Παπανδρέου…Ειλικρινά, με τέτοιο όνομα, πώς μπορεί κάποιος να θεωρείται αξιόπιστος; Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών λεγόταν Παπακωνσταντίνου. Κι ο υπουργός μεταφορών πως λέγεται; Παπατρέχας; (σε ελεύθερη μετάφραση του Papamobile). Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάτι από Σον Κονερί…» (Και στην τελική ποιος μιλάει;;;; Αυτοί που θέλαν να έχουν υποψήφιο για πρόεδρο τον Στρος Καν που με τα καμώματά του έγινε ρεζίλι σε όλο τον κόσμο!!!!)

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: