”Νόμιζα ότι με απατούσε και την σκότωσα”, λέει για την 22χρονη ο δράστης

Όσο περνούν οι ώρες ξετυλίγεται το κουβάρι με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία της πνοή η 22χρονη, Ανδριάνα.
«Υποψιαζόμουν ότι με απατούσε και την σκότωσα»:
Ο 35χρονος δράστης που την βασάνισε και την κατακρεούργησε, τα

ξημερώματα της Παρασκευής στην κατάθεσή του επικαλείται λόγους ζηλοτυπίας.

«Ήμουν ερωτευμένος με την Ανδριάνα. Ζήλευα όταν την έβλεπα με άλλους άνδρες. Υποψιαζόμουν ότι με απατούσε, γι’ αυτό τσακωθήκαμε». Αυτό ισχυρίστηκε ο 35χρονος, στην κατάθεσή του από το Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς στην προσπάθειά του να αποφύγει έλεγχο της Αστυνομίας, χτύπησε σε στύλο και τραυματίστηκε σοβαρά.
Σοκ από την έκθεση του ιατροδικαστή:
Φρίκη προκαλεί και η έκθεση του ιατροδικαστή, σύμφωνα με την οποία προηγήθηκε ερωτική συνεύρεση θύτη και θύματος στο αυτοκίνητο του 35χρονου. Στη συνέχεια η κοπέλα βασανίστηκε με ηλεκτρολογικό κατσαβίδι και τέλος δολοφονήθηκε με 10 μαχαιριές στην καρδιά.
Παιδί πολύτεκνης οικογένειας:
Χαμογελαστή, κοινωνική, η Ανδριάνα ήταν το μικρότερο παιδί πολύτεκνης οικογένειας είχε ακόμη δύο αδελφές και έναν αδελφό. Το πρωί συγγενείς και φίλοι την αποχαίρετησαν σε κλίμα οδύνης, στο Περιβόλι Κέρκυρας, τον τόπο καταγωγής της. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια της.
Ολόκληρο το χωριό πενθεί για το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας, κανείς δεν έχει διάθεση φέτος να γιορτάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων και για το λόγο αυτό ματαιώθηκαν και όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί.
“Παλιός γνώριμος” των αρχών ο δράστης:
Άλλο ένα στοιχείο που προκαλεί αίσθηση είναι ότι ο δράστης είναι παλιός γνώριμος των αρχών. Ο 35χρονος λίγο καιρό πριν δολοφονήσει την άτυχη κοπέλα είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση σκληρού πορνογραφικού υλικού. Ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος, καθώς είχε εκδοθεί αθωωτική απόφαση από το δικαστήριο.
Φίλοι του ζευγαριού, αλλά και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τον δράστη έχουν κατακλύσει το facebook με μηνύματα οργής και αγανάκτησης εναντίον του.

 

Απάντηση