Ξέχασε δαχτυλίδι 1.2 εκατομμυρίων ευρώ στην… τουαλέτα

Πήγε στην τουαλέτα, φορώντας ένα δαχτυλίδι αξίας 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το έβγαλε κιόλας για να πλύνει μετά τα χέρια της. Ε, το γεγονός ότι το ξέχασε πάνω στον νιπτήρα ήταν το μόνο φυσικό επακόλουθο.

Η Caroline Gruosi-Scheufele, ιδιοκτήτρια της Chopard βρέθηκε στο
Hong Kong για τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος της αλυσίδας που διευθύνει. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο έμεινε σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία όχι μόνο της πόλης, αλλά και ολόκληρου του κόσμου, το Four Seasons.


Μπαίνει που λέτε στην τουαλέτα, βγαίνει για να πλύνει τα χέρια της, βγάζει το δαχτυλίδι και το αφήνει φόρα παρτίδα εκεί. Το ξεχνάει και φεύγει. Επτά λεπτά της πήρε για να συνειδητοποιήσει ότι η κοτρώνα δεν βρίσκεται πλέον στο χέρι της. Γυρίζει πίσω και τι να δει… Απολύτως τίποτα! Το δαχτυλίδι είχε κάνει φτερά και μαζί με τα φτερά είχε κάνει ευτυχισμένο και αυτόν ή αυτήν που το τσάκωσε μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Το κόσμημα αποτελείται από ένα σμαράγδι 16.83 καρατίων, που βρίσκεται τοποθετημένο μεταξύ δύο διαμαντιών 1.15 και 1.29 καρατίων αντίστοιχα. Μην νομίζετε όμως ότι είναι μόνο αυτό. Αλλα… 674 μικρότερα διαμάντια διακοσμούν το υπόλοιπο δαχτυλίδι, η τιμή του οποίου ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.   

Η αστυνομία του Hong Kong προσφέρει περίπου 50.000 ευρώ σε όποιον εντοπίσει το δαχτυλίδι, το οποίο αγοράστηκε από τους γονείς της αφηρημένης κυρίας το 1963. Και ήλθε η 49χρονη κόρη τους εν έτει 2012 να το ξεχάσει στην τουαλέτα…

Μα κι αυτή… τί το έβγαλε; Για να μην βραχεί; Ορίστε, δεν βράχηκε, αντε βρες το τώρα.

Εάν, πάντως, κάτι σας γυαλίσει, ή δείτε στο δρόμο κάτι… πράσινο, πηγαίνετε στην αστυνομία. Κάτι θα κερδίσετε, δεν μπορεί… 

Απάντηση