Οι Έλληνες ξεχνούν την κρίση με τούρκικα σίριαλ

Με τίτλο «οι λυπημένοι Έλληνες ξεχνούν την θλίψη τους με πολυτελής τουρκικές δραματικές τηλεοπτικές σειρές» το πρακτορείο Reuters υπογραμμίζει την μεγάλη επιτυχία που σημειώνουν στην Ελλάδα οι σειρές της γειτονικής χώρας.
Το ρεπορτάζ φιλοξενεί δύο περιστατικά προκειμένου να δείξει πόσο

μεγάλη είναι η αποδοχή τους από το ελληνικό κοινό. Το πρώτο αφορά την επίσκεψη στην Αθήνα ενός από τους επικεφαλής των εταιριών που φέρνουν τα σίριαλ στην Ελλάδα. Ο Έλληνας ταξιτζής όταν έμαθε ποιον μεταφέρει πήρε τηλέφωνο την γυναίκα του και του ζήτησε να της μιλήσει! «Έπρεπε να ξέρει τι γίνεται στα επόμενα επεισόδια. Περίμενα επιτυχία αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό» είπε ο γενικός διευθυντής της Global Agency, Izzet Pinto.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά έναν νεαρό αξιωματικό σε αστυνομικό τμήμα της Αθήνας που κάθεται στο γραφείο του και ρίχνει κλεφτές ματιές σε μία μικρή τηλεόραση που εκείνη την ώρα δείχνει την τουρκική επιτυχία «Έρωτας και Τιμωρία».
Τόσο ξεφτίλα με τους τουρκαλάδες και με τα κολοκανάλια που προσπαθούν να περάσουν μηνύματα δεν ξεχνάει ο  Έλληνας ποιοι είναι οι Τούρκοι ούτε τα 400 χρόνια σλκαβιάς

Απάντηση