Εθελοντικός Όμιλος ”Αναγέννηση” Γυναικών Μεγάλης Παναγίας. Κοπή Βασιλόπιτας

Άλλη μια γιορτινή μέρα για τον Σύλλογό μας τελείωσε….

Με μεγάλη χαρά υποδεχτηκαμε τους αγαπητούς μας φίλους και φίλες στην κοπή της πρωτοχρονιατικης πίτας μας.

Νιώθουμε όμως την ανάγκη να ευχαριστήσουμε κυρίως τον πατέρα Πέτρο, τον περιφερειακό σύμβουλο Στέλιο Βαλιανο, τον πρόεδρο της Μεγ. Παναγίας Κώστα Σιμιγδαλη, τον πρόεδρο του Προαθωνικου Τουρισμού Γιάννη Γερουκη, τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κούκο, τον γιατρό Μάρκο Κωστοπουλο, τον πρόεδρο του σωματείου Υπογειτων Χρήστο Ζαφειρουδα, τον γιατρό Χρήστο Αποστόλου, τον Σύλλογο γυναικών Αρναίας, τον σύλλογο Πολιτισμού και Παράδοσης Μεγ. Παναγίας, τη Στέλλα Μαντζανου και τον Δημήτρη Ξωνικη για τις πεντανοστιμες βασιλοπιτες που μας προσέφεραν, την Αννιτα Παπαγιαννη και τη Βάσω Μέγα για τα δώρα που μας πρόσφεραν για τις τυχερές κυρίες που έτυχαν τα φλουριά και κυρίως όλους εσάς που πάρα τις δύσκολες καιρικές συνθήκες ήσασταν και φέτος δίπλα μας προσφέροντάς μας απλόχερα την αγάπη και την εκτίμησή σας!!
Ευχαριστούμε βέβαια και τους συλλόγους και τους αγαπητούς μας φίλους οι οποίοι λόγω καιρού δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αλλά με μηνύματα και τηλεφωνήματα μας έστειλαν τις ολοθερμες ευχές τους!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη παρουσία σας!! Σας ευχόμαστε ολόψυχα η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία, ευτυχία, αγάπη και ομόνοια!!!!
Και του χρόνου με υγεία για όλους μας!!

Απάντηση