Στο 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο ο Δήμαρχος κ. Στέλιος Βαλιάνος (φώτο)
Τo Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιηθείκε στη
Θεσσαλονίκη το “3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Θεσσαλονίκης”, με φορέα υλοποίησης το think tank Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Ανάπτυξης και την στήριξη από την ενημερωτική ιστοσελίδα MyPortal.gr.
Στο 3ο Αναπτυξιακό Συνέδριο παρουσιάστικαν θεματικές ενότητες για τις Υποδομές και την Ανάπτυξη, την Αυτοδιοίκηση, το Περιβάλλον και την Κυκλική Οικονομία και τον Τουρισμό.
Εκεί βρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Στέλιος Βαλιάνος ο οποίος δήλωσε:
”Οι αναπτυξιακές προοπτικές της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης επηρεάζουν άμεσα τη Χαλκιδική και φυσικά το Δήμο_Αριστοτέλη.
Οδικοί άξονες, λιμάνι, αεροδρόμιο, διαχείριση απορριμάτων επιδρούν καθοριστικά και στο δικό μας οικονομικό ζητούμενο”.
Οδικοί άξονες, λιμάνι, αεροδρόμιο, διαχείριση απορριμάτων επιδρούν καθοριστικά και στο δικό μας οικονομικό ζητούμενο”.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.






