Ο Καιρός της εβδομάδας στην Χαλκιδική
να δώσει λίγες βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στην κεντρική και ανατολική Χαλκιδική και το Άγιον όρος.
Την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι γενικά ήπιος ενώ την Πέμπτη θα ενισχυθούν οι βορειοδυτικοί άνεμοι στην δυτική Χαλκιδική στα 5 με 6 μποφόρ με παράλληλη μικρή πτώση της θερμοκρασίας κατά 3 βαθμούς Κελσίου.
Σήμερα Δευτέρα-που ο καιρός θα παρουσιάσει κάποιο ενδιαφέρον- θα είναι αρχικά με λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα δώσουν ένα πέρασμα βροχών στις προαναφερθείσες περιοχές ενώ μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα και πάλι θα έχουν σταματήσει.
Η θερμοκρασία σήμερα Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση της τάξεως των 2 βαθμών για να επανέλθουμε στα σημερινά επίπεδα την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη.


