Σωστές παροχές για ποιοτικό τουρισμό, ένας καλός λόγος να καταναλώσουν τις οικονομίες κόπων, στην Σιθωνία μας.

Αγαπητοί επισκέπτες
Αγαπητοί συνδημότες.

?Σαν σήμερα ,παρέδωσα την ταυτότητα μου με μεγάλη εμπιστοσύνη στον Δήμαρχο Κυπαρίσσης Ντέμπλας ,ως αποτέλεσμα να είμαι παρών για πρώτη φορά, στις τελευταίες εκλογές (26 Μαΐου 2019) με τον συνδυασμό Ενωμένη Δυνατή Σιθωνία.

?Η αξέχαστη αυτή ημερομηνία, συνέπεσε με την ολοκλήρωση ενός έργου ,που ήταν δέσμευση και όνειρο συνάμα όταν ανέλαβα χρέη προέδρου στη Δημοτική Επιχείρηση Α.Ε του Δήμου Σιθωνίας, σε συνεργασία και ενημέρωση προς την Δημοτική Αρχή.

■ Ασφαλτόστρωση στους δρόμους της κατασκήνωσης, απ την κυρία είσοδο έως την παραλία καθώς και στον κάθετο δρόμο μεταξύ mini market και των χώρων υγιεινής.

Το έργο αυτό έχει ως αποτέλεσμα:

• Την ασφάλεια των κατασκηνωτών.

•Μια νέα εικόνα ,διαφορετικής αισθητικής.

•Σεβασμό προς τα οχήματα, των επισκεπτών.

•Λύση στη σκόνη, εξαιτίας της κινητικότητας εντός της κατασκήνωσης.

Στο πλάνο μας ,είναι η σήμανση των δρόμων για σωστή κυκλοφορία παρέχοντας, στιγμές ξεγνοιασιάς και ασφάλειας, κυρίως για τις μικρές ηλικίες, με σκοπό την δημιουργία , ενός ασφαλούς προορισμού για την οικογένεια.

Η φιλοσοφία της Διοίκησης είναι σωστές παροχές για ποιοτικό τουρισμό, δίνοντας στους επισκέπτες ένα καλό λόγο να καταναλώσουν τις οικονομίες κόπων, στην Σιθωνία μας.

●Τέλος περιμένουμε το πρωτόκολλο του υπουργείου, ώστε να δουλέψουμε το project που ετοιμάζουμε εξαιτίας του κορονοιου , τηρώντας τα μέτρα υγιεινής.

Εύχομαι καλή δύναμη.

Με.εκτιμηση

Ο πρόεδρος

Μαλλίνης Ιωάννης

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: