Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για τα 50 κρούσματα στην Χαλκιδική
Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και μετά την παραδοχή πως ο αριθμός των φορέων κορονοϊού στην επιχείρηση επεξεργασίας τροφίμων ανέρχεται σε 50, εμφανίζονται φαινόμενα κοινωνικού κανιβαλισμού και σχόλια που επιρρίπτουν ευθύνες
Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι εργαζόμενοι είναι είτε ασυμπτωτικοί είτε με ελαφρά συμπτώματα, πλην ενός ατόμου που νοσηλεύεται προληπτικά σε νοσοκομείο αναφοράς, έχει υποκείμενα νοσήματα, αποτελεί στενή επαφή φορέα και δεν είναι εργαζόμενος στην εταιρεία.
Φυσικά και τα 50 κρούσματα δεν είναι όλα κάτοικοι της Ορμύλιας, αλλά στην πλειονότητά τους προέρχονται από τα γύρω χωριά του εργοστασίου.
Η αντίδραση μετά το εντοπισμό των πρώτων κρουσμάτων ήταν και άμεση και η πλέον ενδεδειγμένη και από την εταιρεία και απο τους υγειονομικά υπευθύνους .
Τηρώντας τα προβλεπόμενα, αποστάσεις, μάσκες όπου επιβάλλεται και υγιεινή των χεριών όλα θα πάνε κατ” ευχήν.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού ούτε βέβαια και περιθώρια εφησυχασμού.
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους νοσούντες.

facebook Γιώργος Ματέας
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.






