Άρωμα Χαλκιδικής στην αυτοδιοίκηση

Εκπρόσωποι στα αγροτικά, τους θεσμούς, τον τουρισμό και την παιδεία

Ορίστηκαν οι εκπρόσωποι στις επιτροπές της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Για άλλη μια φορά υπάρχει εκπροσώπηση από τους Δημάρχους της περιοχής μας. Καταρχήν στην σημαντική επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που συνεδριάζει πολύ συχνά, συμμετέχουν ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος καθώς και ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος.

Είναι μια επιτροπή που λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις. Στην επιτροπή τουριστικής ανάπτυξης, συμμετέχει ο Δήμαρχος Σιθωνίας Κυπαρίσσης Ντέμπλας μιας και εκπροσωπεί ένα σημαντικό τουριστικό κομμάτι.

Στην επιτροπή Παιδείας Θρησκευμάτων και Νεολαίας συμμετέχει ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς. Τέλος στην επιτροπή αγροτικής οικονομίας της ΚΕΔΕ με την ιδιότητα του εμπειρογνώμονα συμμετέχει ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου, πρώην Δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος Βουλευτής Χαλκιδικής Τάσος Κανταράς.

Βέβαια λόγω των έκτακτων αναγκών που υπάρχουν λόγω του covid-19 δεν πραγματοποιούνται οι συνεδριάσεις δια ζώσης αλλά είτε δια περιφοράς είτε με τηλεδιάσκεψη. Πάντως η Χαλκιδική έχει σημαντική εκπροσώπηση την λήψη αποφάσεων.

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Απάντηση