4ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου με θέμα «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ»

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σας ενημερώνουν ότι η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. για 4η χρονιά διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας για μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου με τίτλο: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ – ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ».

Ο διαγωνισμός επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τους νέους προκαλώντας τους να γίνουν δημιουργικοί και να καταγράψουν τον τρόπο που βλέπουν οι ίδιοι το μέλλον, μέσα από τους 17 Στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η περιοχή από όπου θα πρέπει να προέρχεται το φωτογραφικό υλικό, που θα υποβληθεί, είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στον διαγωνισμό με την υποβολή μέχρι τριών (3) φωτογραφιών. Τα σχετικά έγραφα (αίτηση συμμετοχής, όροι διαγωνισμού, υπεύθυνες δηλώσεις), βρίσκονται αναρτημένα στο site της εταιρείας.

Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στο διαγωνισμό θα πρέπει να είναι ψηφιακά αρχεία jpeg με την μεγαλύτερη διάσταση 1920px στα 72dpi και δεν πρέπει να ξεπερνούν σε μέγεθος ψηφιακού αρχείου τα 2MB.

Οι φωτογραφίες θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@anatoliki.gr ή σε δίσκο DVD ή σε USB STICK στη διεύθυνση 1ο χλμ Θέρμης-Τριαδίου, Gold Center αρ.9, ΤΚ 57001, ΤΘ 6049.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 15 Δεκεμβρίου 2020 έως 15 Μαρτίου 2021. Οι επιλεγμένες φωτογραφίες της κριτικής επιτροπής, θα ανακοινωθούν στα τέλη Απριλίου 2021 και θα αναρτηθούν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης τουδιαγωνισμού.Για περισσότερες πληροφορίες (τους όρους, βραβεία κτλ) πληκτρολογήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://bit.ly/3oWdFbT

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: