Πώς αναγνωρίζουμε ένα νοθευμένο ποτό: Ειδικός χημικός εξηγεί

Τους τρόπους με τους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να διακρίνουν αν ένα ποτό είναι καθαρό ή όχι, παρουσίασε ο χημικός Γιώργος Δράκος στο ΕΡΤnews και την εκπομπή “Newsroom”.

Πρόσθεσε δε ότι ανάλογα με τον βαθμό που αυτό έχει νοθευτεί και με τις ουσίες που έχουν μπει σε αυτό, «μπορεί να στείλει έναν άνθρωπο μέχρι και τον θάνατο. Πέρα από τις ζαλάδες, τα προβλήματα στο πεπτικό, την μόνιμη τύφλωση, μπορεί να οδηγήσει και στον θάνατο».


To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.


Επισκόπηση απορρήτου
ΕΡΓΟΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.